U kunt onze locatie huren voor het geven van uw eigen workshops. Wilt u de organisatie uitbesteden? Ook dat is bij ons mogelijk!

In overleg kunnen wij een volledig programma voor u samenstellen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor één van onze “standaard” programma’s. Voor de standaardprogramma’s maken wij gebruik van externe deskundige die veel ervaring hebben met de uitvoering van een workshop.

Zo bieden wij bijvoorbeeld de volgende programma’s aan:

Teambuilding Schapendrijven (vanaf € 895,= *)

Een unieke teambuildingactiviteit, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe je als team beter kunt functioneren. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega’s? Spelenderwijs komen alle vraagstukken aan bod. Met de activiteit “teambuilding schapendrijven” werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling.

 

Teambuilding met roofvogels (vanaf € 895,=*)

Een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt en niet te verwarren met een “gewone” roofvogelworkshop. Tijdens het programma “Teambuilding met Roofvogels” komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, vertrouwen en inschattingsvermogen aan de orde. In verschillende groepen wordt de deelnemers de beginselen van het valkenieren bijgebracht.

 

Brug bouwen (vanaf € 495,=*)

Brug bouwen is een leuke, verrassende en inspirerende teambuilding activiteit. Het gezamenlijk bouwen aan een brug is vooral het samen bouwen aan je team. Alleen door op de juiste manier te communiceren en samen te werken kan het gewenste doel worden behaald. Het teambuilding programma bruggen bouwen is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en helpt teams om een stuk bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren op een leuke en ontspannen manier.

 

Outdoor teambuilding (vanaf 495,= *)

Door beweging mensen stil te zetten en naar zichzelf te laten kijken is onze uitdaging. Bijzondere teamactiviteiten worden als middel ingezet om ervaringsgericht te leren, waarbij reflectiemomenten gebruikt worden om de deelnemers inzicht te geven in hun eigen rol in het interactieproces met anderen. Van tevoren geef je aan of je een brug of katapult wilt bouwen. Deze speciaal ontwikkelde teamwork-activiteiten zijn een dynamisch en krachtig middel om een stuk bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren.

 

Werkkostenregeling

Goed om te weten: de workshops met een * vallen in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven. Lees hier meer over de werkkostenregeling.

 

Bootcamp (vanaf 295,=)

Deze bootcamp training is ontwikkeld voor bedrijventeams die wel wat ontspanning kunnen gebruiken tijdens een mentaal zwaar inspannende dag. Ontspanning door inspanning, ervaar het zelf. Tijdens deze bootcamp leer je hoe jij zelf, door gebruik te maken van de omgeving en van een paar simpele (natuurlijke) materialen, je lichaam in vorm kan houden, ook tijdens een dag vergaderen.

 

Samba Percussie (vanaf 495,=)

Samba en percussieworkshop heb je misschien weleens gedaan?! Laat je meenemen naar een andere wereld vol zang, dans en groepsdynamiek waarbij percussie op verrassende wijze de hoofdrol speelt. Kies je voor een swingende Samba-workshop of een originele Djembe-workshop? Eén ding is zeker: niemand zal stil kunnen blijven zitten!

 

Vlot bouwen (vanaf 495,=)

Een goed vlot bouwen en daarmee samen met je team in een spannende vaar-wedstrijd de andere teams verslaan, dat is vlot bouwen bij KWEETAL. Teambuilding, competitie en fun in een verrassend leuk programma! Na een korte instructie wordt de groep in twee of meerdere teams verdeeld. Ieder team krijgt de beschikking over een aantal palen, drijvers en touwen. Een goed vlot bouwen lijkt niet zo moeilijk, totdat je zelf het aantal drijvers moet bepalen en de knopen moet leggen. Kies je bijvoorbeeld voor een snel te bouwen vlot? Of gaan jullie voor het lastiger te maken, maar veel sterkere vlot? Samen een goed en stevig vlot bouwen vraagt om een goede communicatie. Hoe verloopt jullie samenwerking? Lukt het jullie om samen een vlot te bouwen waarbij iedereen de voeten droog houdt?

 

Prijzen

De prijs voor een workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers. De prijzen zijn exclusief catering en eventuele zaalhuur. Graag maken wij een op verzoek een maatwerkofferte! U kunt uw wensen mailen naar info@kweetal.com