Onze camperplaats is het gehele jaar geopend. De volgende faciliteiten vindt u op onze locatie:

Onze faciliteiten

toilet(1x mindervalide) 3x Toilettennatteruimte

douche 3x Douches

wifiFree WiFi over de gehele camping

camper 5x Verharde camperplaatsen

tent 15x Ruime campingplaatsen

Onze plaatsen zijn gelegen in een nieuwe aangeplante hoogstam boomgaard. Elke campingplek is voorzien van 16 ampère stroomaansluiting. Over de gehele camping is een snelle WiFi-verbinding aanwezig. De sanitaire ruimte is verwarmd, zodat in alle jaargetijde in een comfortabele omgeving gedoucht kan worden. De camping heeft geen eigen speelvoorziening. Heeft u (kleine) kinderen of ontvangt u gasten met kinderen? U kunt gebruikmaken van de speelvoorzieningen in het dorp Schelluinen. Op loopafstand (400 meter) vindt u een grote speeltuin en op (500 meter) een pannakooi.

Flyer

Camping KWEETAL heeft een eigen flyer. Ook u kunt deze flyer hier downloaden in PDF-formaat downloaden.

Sfeerimpressie

Om een indruk te geven van de sfeer op camping Kweetal zijn een aantal foto’s toegevoegd.

Duurzaamheid

campers5Duurzaamheid vinden wij belangrijk! Op ons erf houden we hier rekening mee. Ons erf is op deze wijze voorzien van groene stroom. Zo kunt u als gebruiker van ons erf uw fiets of camper van groenestroom voorzien. Het afval kan gescheiden aangeboden worden in meerdere containers (papier, blik+plastic, glas en restafval). Afvalwater wordt zoveel als mogelijk opgevangen in onze septic tank en in een eigen bassin gefilterd.

Via een warmte terugwin installatie wordt het hoofdgebouw verwarmt en warm water voor onze gasten gemaakt. De benodigde elektra wordt door eigen zonnepanelen opgewekt. Door deze aanpassingen willen we onze bescheiden bijdrage leveren aan een duurzame toekomst en kunt u in het groen, groen kamperen!

kweetalskyline