polderlevenWilt u landelijk recreëren en toch genieten van veel faciliteiten? Onze camping en campererf zijn gelegen in het buitengebied van Schelluinen en toch op korte afstand van het oude stadscentrum van Gorinchem. U staat midden in de polder en hebt de faciliteiten van een stad op fietsafstand.

Onze camping en campererf is de ideale uitvalbasis voor fiets -en wandeltochten door de schitterende Alblasserwaard.

Onze locatie is gelegen op loopafstand van (< 1 Km):

Kerk1Dorpskern Schelluinen

restaurant Snackbar Thuys

wandeltocht Natuurgebied “de Avelingen” (120ha; met grienden en rietlanden)

Op fietsafstand kunt u naar (< 5 Km):

zwembad Zwembad de Doetsekom (buitenbad)

zwembad Zwembad Caribabad Gorinchem (tropisch zwemparadijs)

shop Winkelcentrum Piazza Gorinchem (AH, Jumbo, Slagerij, Groenteboer, etc)

Meer over de omgeving

Op KWEETAL kun je de Hollandse polders ervaren! Gelegen in de Alblasserwaard, in het zuidoosten van Zuid-Holland. Een ideale uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten langs: veenweiden, plassen, eindeloos lange sloten, koeien, molens, houtkades en knotwilgen. U staat midden in een beeld van een eeuwenoud landschap. In de opzet van KWEETAL hebben we dit beeld willen vasthouden. Een erf naar idee van een oud Hollands boerenerf, maar met de faciliteiten van nu.  U wandelt er over oude tiendwegen en veendijken en kunt er kanoën langs kronkelende rietoevers.  Of u nu fietst, wandelt, onderweg ontdek je hoe onze voorouders dit landschap hebben gemaakt tot wat het nu is: een oer-Hollands waterrijk gebied met veel vogels en parels van oude dorpjes.

 Onze opening

Onze eerste camping -en campererfgasten hebben we in mei 2016 welkom geheten op ons volledige vernieuwde terrein.  De sanitaire ruimte (3 douches, 3 WC’s, wasmachines en wasdroger) is volledig in gebruik genomen. We danken onze bezoekers voor hun mooie referenties die we na de opening mochten ontvangen. Ook in het komende seizoen, zullen we onze best doen om u een net sanitair en een hartelijk ontvangst te bieden.

U bent het gehele jaar welkom op ons CamperErf. (Ook als we zelf even niet aanwezig zijn.) Op het verharde deel en langs ons hoofdgebouw bieden we 10 tot 15 camperplaatsen aan. Onze camperplaatsen zijn voorzien van elektra en hebben toegang tot onze WiFi. Vanaf april kunt u onze mini-camping (gras) weer volledig gebruiken. De mini-camping gelegen in een jonge hoogstamboomgaard, heeft in de zomer ruime campingplekken in het groen. U bent er welkom met uw tent, caravan of camper. Ook deze campingplekken zijn voorzien van elektra en bieden toegang tot ons WiFi-netwerk.

Wilt u een nachtje (of langer) komen slapen? Neem dan contact op met Lammert Blokhuis +31 6 53 27 58 73 of stuur ons een mailtje info@kweetal.com

Onze prijzen

camper € 18,50 per nachtcamping2

tent € 20,00 per nacht

caravan € 22,50 per nacht

Onze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting*, gebruik van sanitaire voorzieningen en WiFi.

Onze faciliteiten

toilet(mindervalide) Toilettennatteruimte

douche Douches

wifiFree WiFi

camper Verharde camperplaatsen

tent Ruime campingplaatsen

Wilt u reserveren?

Dat kan, u kunt ook onze actuele beschikbaarheid raadplegen.

camper Camperplaats

caravan Caravanplaats

tent Tentplaats

Flyer

Camping Kweetal heeft een eigen flyer. Ook u kunt deze flyer hier downloaden in PDF-formaat downloaden.

Een kleine sfeerimpressie van onze camping in aanbouw

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie.

Sticker_SVR

* wordt in de gemeente Molenlanden per 1-1-2019 geheven. In onze tarieven zijn we uitgegaan van een overnachting van 2 personen per eenheid. Belasting voor extra kampeerders wordt los geheven.

kweetalskyline