Welkom bij Kweetal

Momenteel wordt er druk gewerkt aan onze nieuwe website en locatie aan de Landscheiding in Giessenburg.

4 months ago

Kweetal
View on Facebook

8 months ago

Kweetal
Vorig jaar konden wandelaars en fietsers stemmen op 'rustpunt van de dag' en zo kans maken op een heerlijk streek-kaasje van Kaas- en Zuivelboerderij Kuiper / Cheese- and Dairyfarm Kuiper. Onderstaand de winnaars van editie 2019 nog eenmaal op een rij, inclusief een mooie compilatie van de bezoeken die we vanuit de organisatie op locatie mochten afleggen.☑️ IJsboerderij ' De Oude Schuur' - Vuren☑️ Riekjeshoeve - Brandwijk☑️ Theetuin HannesHeerlijkHeid - Giessenburg☑️ IJsboerderij den Boer- Giessenburg☑️ IJsboerderij Middelbroeck - Meerkerk☑️ Kweetal - Schelluinen☑️ De Lingehof - Spijk☑️ Biologisch-Dynamische Kaasboerderij Noorderlicht - NoordeloosZowel door deelnemers als de lokale ondernemers een initiatief wat zeer goed ontvangen is en we volgend jaar weer opnemen in het programma van 12 tot en met 15 mei 2021. ... See MoreSee Less
View on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *